Braun IS2043BL gőzállomás

58 370 Ft

(45 961 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 6 munkanap

Azonosító: 1220112
Gyártói cikkszám: IS2043BL
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Braun IS2043BL gőzállomás"
Tulajdonságok:

A világ első FreeGlide 3D technológiája
A snowboard design által inspirált szabadalmaztatott felfelé görbülő FreeGlide 3D technológia 360 ° -os siklékonyságot garantál. Csússzon át hátrarafele minden akadályon, például gombok, zsebek és cipzárok. Mivel nem kell az új ráncok keletkezésének elkerülése érdekében folyamatosan igazítani a szövetet, időt és energiát takarít meg. A vasalás soha nem volt könnyebb, gyorsabb vagy hatékonyabb.
  • Magas gőznyomás és direkt gőzáram (300 g/perc) az optimális teljesítményért.
  • 50% -kal kevésbé időigényes - Függetlenül attól, hogy mindennap vagy alkalmanként vasal vagy egyszerűen nem szereti a vasalást, nincs könnyebb, hatékonyabb és különösen gyorsabb módja a kiváló eredmények elérésére - minimális erőfeszítéssel.
  • Csendes technológia - Úgy tervezték, hogy a vasalási élmény még élvezetesebb és relaxálóbb legyen. * A Braun CareStyle 3-hoz képest
  • DoubleSteam - technológia Több mint kétszer annyi gőzt hoznak létre, mint a normál gőzölős vasalók *, ami segít a vasalási idő felének csökkentésére. A gőz arány 100% -kal magasabb, így csak egyszer kell átmennie egy helyen, ahhoz hogy minden ráncot eltüntessen.
  • Biztonságos - Az iCare technológia intelligens textil-védelme ténylegesen megvédi ruháidat az álltal hogy beállítja a megfelelő hőmérsékletet a kényes és erős szövetekhez egyaránt. Az eredmény: a vasaló felügyelet nélkül maradhat a textíliák égetése nélkül (Eco és Normal módban), így nem kell aggódnia, ha felügyelet nélkül hagyja a ruháját.
  • A legjobban csúszó vasalótalp és kiemelkedő tartósság - Az egyedülálló EloxalPlus vasalótalpnak köszönhetően gyorsan és alaposan vasalhat. Ezzel egyidőben kitűnően ellenáll a karcolásnak- kétszer keményebb a nemesacélnál. Kiválóan csúszik és bármilyen anyaghoz tökéletes.
  • Függőleges frissítés - Gyors és könnyű érintés nélkül, vasalódeszka nélkül. A magas gőznyomásnak köszönhetően a vasalót úgy lehet használni, mint egy függőleges gőzölőt, hogy az enyhén ráncos ruhákat gyorsan felfrissítse.
  • Automatikus kikapcsolás a fokozott biztonság és az optimális energiahatékonyság érdekében - Az utolsó használattól számítva, 10 perc elteltével a gőzállomás automatikusan kikapcsolja magát. Ha elmegy otthonról, és a gőzállomást bekapcsolva felejti az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően nem kell aggódnia, maximális biztonságot nyújt az ilyen helyzetekben is.
  • Digitális csepegésgátló - Nincs több idegesítő vízfolt és szivárgás a vasalás során. A CareStyle sorozat digitális technológiájának köszönhetően a hőmérsékletet sokkal hatékonyabban szabályozzák, mint egy hagyományos termosztáttal - ami azt jelenti, hogy kevesebbet kell vasalnia, mert nincs több bosszantó víz a vasalólapból, ami pecsétessé vagy nedvessé tenné a ruháját vasalás közben .
  • Kiváló folyamatos gőzáram (110 g/perc) - A gőzáramnak köszönhetően a ruhák egyszerűen vasalhatóak. Több gőz gyorsabb ránc simítás
  • Eco mód - finom szövetekhez Válassza az ökohőmérséklet módot a kényes szövetekhez. Több mint 30% energiát takarít meg *, anélkül, hogy a nagyszerű eredményeket veszélyeztetné. * a legmagasabb beállításhoz képest.
Kiegészítő szín: Kék
Teljesítmény: 2200W
Termék alapszíne: Fehér
Vasaló típusa: Gőzállomás

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.