Logitech G923 Driving Force PC/PlayStation kormány + ASTRO A10 headset csomag

102 170 Ft

(80 449 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 1 munkanap

Azonosító: 1201002
Gyártói cikkszám: 991-000486
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 24 Hónap
Termékinformációk "Logitech G923 Driving Force PC/PlayStation kormány + ASTRO A10 headset csomag"

Tulajdonságok:

Teljes gáz, teljes uralom
A teljes mértékben a tökéletes vezetési élményhez tervezett Logitech G Driving Force a legmagasabb szintre emeli a legújabb autóversenyes játékokat. Az igazi autóverseny-szimuláció csak úgy élhető át, ha megmarkolja szuper sportkocsija kormányát.

Az igazi kormány
Az átélhető autóvezetés-szimulációt a részletek keltik életre. A kétmotoros műterhelésnek köszönhetően a kerék minden megcsúszása és a terep minden változása érezhető. A kormánytengely erős acél golyóscsapágyai tömeget és tartósságot kölcsönöznek a terméknek. A kormányra szerelt rozsdamentes acél váltókarok és a pedálok közvetítik pontosan az erőt. A kézzel varrott bőrborítású kormánykerék minden autót luxusautóvá varázsol. A ferde fogazású fogaskerekek zökkenőmentes, halk működést tesznek lehetővé.

Kétmotoros műterhelős technika
Érezze az abroncsokat minden kanyarban és mindenféle terepen. Érezze nagyon pontosan az alul- és a túlkormányzás miatti farolást. Érezzen meg minden súlypontváltozást vagy gumiabroncs-megcsúszást és az azokat okozó útviszonyokat. Az erőteljes kétmotoros műterhelő valósághűen szimulálja az erőhatásokat, hogy azonnal és pontosan reagálhasson.

Versenyautószerű kialakítás
A Driving Force elviseli a versenyhelyzetek terhelését, és hosszan tartó megbízhatóságot nyújt. A kormánytengelyhez erős acél golyóscsapágyakat használtunk. A kormányra szerelt rozsdamentes acél váltókarok és a pedálok megnyomáskor kiváló érzést nyújtanak. A kormánykereket jó minőségű, kézzel készített bőr borítja, ami nagy teljesítményű sportkocsi érzetét kelti. Markolja meg az autó kormányát a még valósághűbb, kényelmesebb és hosszan tartó versenyélmény eléréséhez.

Kogyotágsátló ferde fogazású fogaskerekek
Kifejezetten lágy és csendes kormánymozdulatok az autók sebességváltójában használt megoldást modellező ferde fogazású fogaskerekeknek köszönhetően. A holtjátékot megakadályozó feszítés a kereket és a pedálokat szorosan fogja, a legjobb irányítást nyújtva. A Driving Force versenykormány tartós és megbízható, Hall-effektusos kormányzásérzékelővel rendelkezik, mely mágneses tereket használva ismeri fel a kormánykerék helyzetét.

A kormánykerékre szerelt vezérlőszervek
Minden kezelőszerv könnyen elérhető helyen található. A digitális irányítópult, a gombok és a kormányra szerelt váltókarok mind be vannak építve a kormánykerékbe. A kormánykerék közepe fölötti LED jelzőfények pontosan mutatják, hogy mikor kell felfelé vagy lefelé váltani, így anélkül tarthatja fenn a legnagyobb sebességet, hogy le kellene vennie a szemét a pályáról. A kormány elején elhelyezett 24 állású kiválasztó tárcsa és +/– gomb segítségével tovább finomhangolhatja vezetési beállításait.

900 fokos elfordulás
A Driving Force kormány két véghelyzet közötti 900o-os elfordulása azt jelenti, hogy két és fél fordulatnyit forgathatja a kormánykereket. Ez ugyanannyi, mint amennyit a valódi autók kormánykerekei forognak.

Maradjon középen
A perifériás látómezőben megjelenő jelzésnek köszönhetően mindig könnyen ellenőrizheti, hogy a kormányzás megfelelő szögben történik-e. A kormánykeréken található csík jelzi, hogy merre áll a kormány.

Állítható pedálok
A gáz-, fék- és tengelykapcsoló-pedált tartalmazó különálló pedálegység révén még valósághűbb vezetési testhelyzetet vehet fel. A Driving Force használatával kényelmesen gyorsíthat, fékezhet és válthat sebességet – mintha egy valódi autóban ülne.

Nyomásérzékeny
A nem lineáris fékpedál a nyomásérzékeny fékrendszereket imitálja az érzékenyebb, pontosabb fékezési érzet érdekében. A még kifinomultabb vezetés érdekében áthelyezheti a pedálok taposófelületét, hogy még könnyebben tudjon váltani a pedálok közt.

Stabil, erős ház
A Driving Force pedál háza gumitalpakkal van ellátva kemény felületeken való használathoz és szabadalommal védett, visszahúzható rögzítőrendszerrel szőnyegen való használathoz, hogy a pedálok ott maradjanak, ahová a felhasználó rakta őket.

Műszaki adatok

Kormány:

  • Elfordulás: 900o végponttól végpontig
  • Hall-effektusos kormányzásérzékelő
  • Kétmotoros műterhelés
  • Túlhevülés elleni védelem
  • Magasság: 270 mm
  • Szélesség: 260 mm
  • Mélység: 278 mm
  • Tömeg, kábelek nélkül: 2,25 kg
  • Kompatibilitás: PS5 / PS4 / PC

Pedál:

  • Nem lineáris fékpedál
  • Szabadalmaztatott rögzítőrendszer szőnyeghez
  • Bordázott saroktámaszték
  • Önkalibráló
  • Magasság: 167 mm
  • Szélesség: 428,5 mm
  • Mélység: 311 mm
  • Tömeg, kábelek nélkül: 3,1 kg

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.