Sony PS4 Slim 1TB + Horizon Zero Dawn Játékszoftver + 2 Controller

Frissítve: 9 perce
Azonosító: #427364
Cikkszám: 9850861
Gyártó: Sony

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2017.09.26 kedden, 17:00 után
Házhozszállítjuk
2017.09.27 (szerdán)
1 200 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2017.09.27 (szerdán)
Vidéken: 2017.09.28 (csüt.-ön)
990 Ft
12 hónap garancia


114 510 Ft
(90 165 Ft + 27% Áfa)

Elérhető14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt

Új kontroller

Páratlan vezérelhetőség

A DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő új megjelenéssel frissült, például egy láthatóbb, színesebb fénysávval, amelynek köszönhetően még inkább a kezedben tarthatod a játékot. Ez az általunk valaha tervezett legergonomikusabb, legintuitívabb PlayStation vezérlő. 

Exklúzív tartalmak

A legjobb játékok a PS4-en vannak

Legyen szó a PS4-ről van a PS4 Proról, a legnépszerűbb, a legexkluzívabb PlayStation- és további magával ragadó játékok várnak rád.

Share Play (Megosztott játék) és Remote Play (Távoli játék)

A legjobban csatlakoztatott konzol

Hívd meg barátaidat a játékba, győzd le őket több résztvevős küzdelmekben, vagy hagyd, hogy ők játsszanak a játékoddal - akkor is, ha nem az övék a játék. Streamelj játékokat Windows- vagy Mac-számítógépedre, PlayStation Vita vagy Sony Xperia eszközödre otthoni Wi-Fi-hálózaton keresztül, és többé nem kell a tv-hez ragadnod. 

PS4 platformon

PlayStation Plus

A játékosokat és játékokat egymáshoz közelebb hozó, valamint a következő generációt hajtó PlayStation Plus segít abban, hogy részese legyél egy semmihez nem fogható videojátékos élménynek. A PlayStation Plus egy prémium szolgáltatás, amely új szintre emeli a szórakozást. A tagok minden hónapban hozzáférhetnek a legjobb értékeléseket kapott játékokhoz, valamint független fejlesztők innovatív alkotásaihoz. A PlayStation Plus szolgáltatással magával ragadó online többjátékos szórakozásban lehet részed olyan játékokban, mint a Killzone: Shadow Fall, a Watchdogs és a Destiny. Játssz és beszélgess barátaiddal, valamint egy olyan közösség tagjaival, akik ugyanazokat a játékokat szeretik, mint te.

Írjon véleményt a(z) Sony PS4 Slim 1TB + Horizon Zero Dawn Játékszoftver + 2 Controller termékről!