BenQ TW533 WXGA 3300 AL Projektor Fehér

Frissítve: 21 perce
Azonosító: #481888
Cikkszám: 9H.JG877.34E
Gyártó: BenQ

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2018.12.18 (kedden), 17:00 után
Házhozszállítjuk
2018.12.19 (szerdán)
1 490 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2018.12.19 (szerdán)
Vidéken: 2018.12.20 (csüt.-ön)
990 Ft
24 hónap BENQ gyártói garancia


130 760 Ft
(102 961 Ft + 27% Áfa)

Elérhető: 2 munkanap14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt

Okos forma mindennapi filmekhez

A BenQ TW533 személyre szabott egyszerűségével megbízható teljesítményt nyújt a mindennapokban. A BenQ TW533 egyesíti a világos nagy méretű képet, az intuitív és problémamentes működtetéssel, valamint a kényelmes digitális kapcsolódást a környezetbarát energiafelhasználással.

FŐBB JELLEMZŐK


 • 15.000:1 natív kontraszt arány az éles olvashatóságért
 • Kettős HDMI bemenet a több-platformos digitális csatlakoztathatóságért
 • Egyszerű beállíts, intuitív működtetés é problémamentes karbantartás
 • Környezetbarát, alacsony teljes tulajdonlási költség


  Briliáns képminőség

  A megjelenített, éles Full-HD tartalom és a WXGA felbontás élvezetes Blu-ray tartalmakat, videójátékoat és HD tv-adásokat kínál csodálatosan szép, nagy kontrasztú, tömörítés vagy minőségromlás nélkül. A TW533 natív felbontása 1366 x 768 (WXGA)

  Magas natív kontraszt arány a kiemelkedő olvashatóságért és színátmenetekért

  Az erőteljes, 15.000:1 natív kontraszt arány, a korszerű DLP technológia, valamint a teljesen üveg lencsetagokból álló optikai rendszer maximális tisztaságot, finom középszínű színátmeneteket és borotvaéles olvashatóságot kínál a vállalati kommunikációban résztvevők számára.

  Kiemelkedő fényerő

  Egy 3300 lumen fényerejű projektor arról biztosítja Önt, hogy viszonylagosan erősen megvilágított szobában is minőséget vetítsen. Ez ideális otthoni szórakoztatáshoz, mivel úgy nézhetnek sport közvetítéseket a családdal, hogy közben láthatja arcukat szórakozás közben.

  Intelligens funkcionalitás az intuitív működtetésért

  Kettős HDMI és VGA bemenet az univerzális csatlakoztathatóságért

  A kettős HDMI bemenet, kiegészítve a kettős VGA csatlakozásokkal, egy előrelátó mérnöki tervezés eredménye, amelynek köszönhetően párhuzamosan több előadó is csatlakoztathatja notebookját vagy mobil eszközét a projektorokhoz. A sokféle bemenet lehetővé teszi a találkozó előadói, a tanárok vagy diákok számára, hogy azonnal - adapterek és időpazarló IT támogatás nélkül - együttműködésbe kezdjenek.

  Függőleges trapéztorzítás korrekció a tökéletesen beállított képekért

  A trapéztorzítás ellensúlyozására, amelyet a projektor nem középvonali elhelyezése eredményez, a függőleges trapéztorzítás javítással a kép oldali professzionálisan párhuzamossá tehetők. A trapéztorzítás javítás egyszerűvé teszi a tökéletes kép beállítását bármilyen környezetről legyen is szó.

  Kényelmes külső állítható láb

  Az egy állítható lábbal rendelkező projektorokkal szemben a megháromszorozott állítási lehetőségek jelentősen megnövelik a projektor rugalmasságát, így sokféle tárgyalóteremben állíthatók üzembe. A projektor sarkára helyezett láb megkönnyíti a beállítást és könnyű mozgathatóságot eredményez.

  Kényelmes hordozhatóságra tervezve

  A vékony, kompakt ipari forma szoborszerű mintáival ellenáll a szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak, amelyek a hordozáskor kerülhetnek a készülékre. Ezen felül, az intuitív billentyűzet és távirányító segítségével egyszerű a kép beállítása az új tárgyalóban.

  Intelligens, környezetbarát funkcionalitás az optimális előadásokért

  Maximális energia-megtakarítás a BenQ egyedülálló SmartEco™ technológiájával

  A BenQ egyedülálló újítása, a SmartEco technológia tökéletesen kihasználja a DLP energia-megtakarítási képességeit, miközben kompromisszumoktól mentes fényerőt, kiváló képminőséget, optimalizált - csökkentett - lámpa használatot és TCO-t kínál. A dinamikus SmarEco technológia lehetőséget ad a vállalatoknak arra, hogy minimalizálják a lámpa energiafelhasználását és a karbantartási költségeket, míg ultra-élénk vizuális élményt kínálhassanak minden egyes előadáshoz.

  SmartEco üzemmód

  A SmartEco üzemmóddal a projektor érzékeli a bemeneti tartalom fényigényét és pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb, kompromisszum-mentes kontraszt arány eléréséhez szükséges.

  Eco Blank üzemmód

  Az Eco Blank üzemmóddal elsötétíthető a vetítővászon, ha a közönségnek az előadóra kell összpontosítani, vagy ha csak egyszerűen nincs használatban a projektor. Bekapcsolt állapotban ez a speciális funkció 70%-kal csökkenti a teljes energiafelhasználást, és csökkenti a lámpa fényerejét.

  Lámpakímélő üzemmód

  A projektor lámpájának cseréje teszi ki a teljes birtoklási költség nagy részét. A lámpakímélő üzemmódnak köszönhetően a lámpa teljesítménye a megjelenítendő tartalomnak megfelelően változik, így a lámpacsere periódusát is megnövelheti akár 50%-kal.

  Egyszerű telepítéssel és karbantartással mindig kész az előadásra

  Gyors elérésű felső lámpa ajtó a hatékony lámpacseréhez

  A készülék felső részén elhelyezett, kényelmes, könnyen nyitható lámpaajtó gyors lámpacserét, karbantartást és zavartalan használatot biztosít még abban az esetben is, ha a tárgyalóteremben a projektort a mennyezetre szerelték. A gyors elérésű lámpa ajtó lényegesen csökkenti az állásidőt, ugyanis nincs szükség a projektor mennyezetről történő le- és visszaszerelésére, így a lámpacsere egyszerű és gyors műveletté válik.

  Egy gombnyomásra a telepítési funkcióktól

  Az új, gondosan áttervezett távirányítóval, egy dedikált gyors telepítéshez használható gombbal, azonnal - a menüben történő válogatás nélkül - olyan felhasználóbarát funkciók kerülnek megjelenítésre, mint például a teszt képernyő vagy a trapézkorrekció.

  BenQ DLP® projektorok

  Tökéletes és hosszan tartó képminőség DLP vetítési technológiával

  A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

  Pontos

  A BenQ DLP projektorok a lehető legélénkebb és valódi színeket jelenítik meg. A BenQ innovatív újdonságainak kombinációjával - mint például a DLP BrilliantColor™ technológiájú, cserélhető 6 szegmenses színkerékkel - a projektoraink a nehezen megjeleníthető színeket is pontosan vetítik a vászonra.

  Hosszan tartó

  A DMD chip hihetetlen hosszú élettartamú mikro-méretű tükreivel és a DLP motor gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a BenQ DLP projektorok képminőség-romlás nélkül állják ki az idő próbáját. A szennyeződések felhalmozódását illetve a magas hőmérséklet okozta károk elkerülésével a BenQ projektorok évről-évre, egy egyszerű lámpacsere által, úgy jelenítik meg a vetített tartalmat, mintha vadonatújak lennének.

  Borotva-éles

  A világ vezető BenQ DLP projektorainak kontraszt aránya kiemelkedő, így könnyedén közvetítenek éles, finom részletességű képeket és kiválóan olvasható szöveget a BenQ SmartEco™ technológiáján keresztül.

   

   

   

Írjon véleményt a(z) BenQ TW533 WXGA 3300 AL Projektor Fehér termékről!