x

Karácsonyi ajándék férfiaknak


2019.12.12.

Karácsonyi ajándék férfiaknak


Vészesen közeleg a karácsony, de még mindig nincs meg a tökéletes ajándék a párodnak, apukádnak, fiadnak, barátodnak?

Nem könnyű feladat a férfiaknak a legjobb ajándékot kiválasztani akármilyen ünnepről is legyen szó, de talán karácsonykor érezzük magunkon a legnagyobb nyomást. A díszdobozos alkohol lejárt lemez, ahogy a zoknival sem szeretnénk leégetni magunkat.

Kiskorban még könnyebb dolgunk volt, hiszen a legó akkor még működött, ahogy a növekedés miatt új ruhára is folyamatosan szükség volt.

De mi a helyzet akkor, ha az ajándékozandó férfi már felnőtt?

Az alábbiakról olvashatsz ebben a cikkben:

  • Prémium ajándékok
  • Megfizethető ajándékok
  • A legnépszerűbb ajándék 2019-ben

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

 

Prémium ajándékok

 

laptop-ajandeknak

Egy új laptop örökzöld meglepetés (nem csak) férfiaknak. Egy hosszútávú ajándék, ami évekig fogja elkísérni és segíteni őt munkában, tanulásban és játékban.

Ha nem értesz a laptopokhoz, teljes nyugalommal ajánljuk gyorstalpaló cikkünket, ahol a legfontosabb tulajdonságok megismerése után magabiztosan tudsz dönteni.

 

televizio

Azon kívül, hogy általánosságba véve egy drágább ajándékról beszélünk, nem nagyon tudunk a TV ellen érveket felhozni.

Minden férfi örülne egy újabb, élesebb, nagyobb tévének. Akár nagy filmes, akár nagy focidrukker, az öröm garantált.

Akkor sem kell kétségbe esni, ha nem értesz a TV vásárláshoz; ezt a témát is kiveséztük blogunkban.

 

dron-ajandeknak

Mi az, amit minden férfi szeretne, de nem engedheti meg magának? Bizony, egy drón. Nem olcsó mulatság, de ha többen dobtok össze egy ajándékra, máris nem lesz olyan elérhetetlen opció.

 

Megfizethető ajándékok

 

ferfi-borotva

Egy kifejezetten praktikus és hasznos karácsonyi ajándék férfiaknak, ha egy elektromos borotvával vagy szőrtelenítővel lepjük meg őket.

Mivel egy fontos eszközről van szó, tájékozódjunk vásárlás előtt! Ne feltétlenül a legolcsóbbat vegyük és az sem árt, ha megtudjuk a „célszemély” kedvenc márkáját.

 

powerbank

A külső akkumulátor azért is egy kiváló választás, mert egy nagyon hasznos műszaki cikk, mégis viszonylag olcsón beszerezhető.

 

laptoptaska-ajandekba

Nem tudod ellőni a laptop kártyát, mert már van neki? Vegyél hozzá egy táskát!

Egyébként is erősen ajánlott a laptoptáska használata, mert ha véletlenül valami baja esik a készüléknek, egy laptoptáskának a sokszorosába kerülhet a javíttatása (ha egyáltalán lehet javítani).

 

csavarhuzo-keszlet-ferfiaknak

Ha a laptopnál azt mondtam, hogy egy hosszútávú ajándék, felejtsd el: egy jó csavarhúzó készlet akár évtizedekig is jó lehet, és rendkívül hasznos ajándéknak is.

De ugyanez igaz egy fúróra is, ami nem csak tapasztalt férfiaknak lehet jó ajándék, de egy fiatal rokonunknak is, aki éppen, hogy elkezdett ismerkedni a barkácsolás fogalmával.

 

A legnépszerűbb ajándék férfiaknak 2019-ben

 

okosora-mint-karacsonyi-ajandek-ferfiaknak

Ki van zárva, hogy ne örülne az illető egy okosórának! Manapság rendkívül népszerű eszközök, amik egyszerre nézhetnek ki jól és lehetnek hasznosak is.

Ha az ajándékozandó férfi szokott sportolni is, akkor pedig egy sportóra vagy aktivitásmérő lesz a legjobb ajándék számára. Ha nincs meg a tuti befutó az sem baj, mert szerencsére alaposan körül jártuk a témát ebben a blogcikkben.