x

Megérkezett az új GoPro Hero 6!


2017.10.11.

Megérkezett az új GoPro Hero 6!


Megérkezett az új GoPro Hero 6!

Az akciókamerasorozat legújabb, GoPro Hero 6 névre keresztelt tagja elődjénél kétszer több képkockát képes rögzíteni 1 másodperc alatt, emellett rosszabb fények mellett és rázósabb utakon is jobban teljesít.

 

GoPro Hero 6

 

A már említett fő változások mellet, a lassítás szerelmeseinek FullHD üzemmódban elérhetővé vált másodpercenként akár 240 képkocka rögzítése is, így semmilyen pillanatról nem fogunk lemaradni a GoPro Hero 6 akciókamerával, legyen az egy biciklitúra, vagy egy drónfelvétel.


Megújult még az adatátviteli sebesség és a fájlok tömörítésének optimalizálása is, így rövidebb idő alatt, kisebb méretű fájlokkal dolgozhatunk immár 60 FPS-ben felvett videóinkon. A jobb tömörítést az újabb mobil operációs rendszerek által is támogatott HEVC formátumnak köszönheti a készülék, a stabilabb felvételeket az új GP1-es chipnek és a képstabilizátor fejlesztésének, míg a gyorsabb átvitelt az 5 GHz-es WiFi szabványnak.

GoPro Hero 6
Fényképek esetében maradt a 12 MPixeles felbontás, amihez mostmár HDR funkció és RAW formátum is választható, és az 1220 mAh-ás akkumulátor üzemideje sem változott.
A belső újítások mellett az új Hero 6 végre mindenféle külső borítás nélkül is vízálló egészen 10m-es mélységig, és mégis a már megszokott design-nal rendelkezik. Kezelésében nem sokat változott, de színes 2 colos érintőkijelzőjéhez megkapta a TouchZoom funkciót, amely a kijelzőn érintéssel való nagyítást teszi lehetővé, emellett akár hangunkkal is elindíthatjuk a videók rögzítését.

 

GoPro Hero 6
Összefoglalva: 60 FPS UHD / 240 FPS FullHD felbontásban, HEVC videók, RAW képek HDR-rel, 5 GHz-es Wifi, vízállóság 10m-ig, érintőkijelző, GP1 chip. Ezek jellemzik az új GoPro Hero 6 -ot, és pontosan ezek miatt fogjuk szeretni, hiszen mint mindig, most sem okozott nekünk csalódást a már 6 generációt felsorakoztató széria.