Nemsokára megvásárolható a Samsung Galaxy Tab S3


2017.03.16.

Nemsokára megvásárolható a Samsung Galaxy Tab S3


Az előzetesen kiszivárgott árak helyesnek bizonyultak. A készülék március 17-től lesz előrendelhető az USA-ban, majd pedig március 24-től lesz ott megvásárolható.

 

Az ára, ahogy azt sokan előre jelezték, 599$ lesz, akárcsak egy azonos méretű Apple iPad-é.

 

Mit kap ezért?

Ezért a pénzért a létező legerősebb Samsung tabletet tudja megvásárolni. Csak egy méretben érkezik. A 9,7”-os Super Amoled kijelző 2048x1536 pixel felbontásra képes. Mögötte pedig egy Snapdragon 820-as processzor dolgozik, amely az egyik legerősebb (tavalyi) hardver. Ehhez társul a 4GB-os RAM és 32GB-os bővíthető tárhely gondoskodik a fájljaink tárolásáról.

Akkumulátora 6000mAh, amely USB-C csatlakozón keresztül nagyon gyorsan tölthető. A Samsung egyetlen feltöltéssel 12 óra filmnézést ígér.

Különösen könnyű és vékony, mindössze 237,3 x 169 x 6mm-es külső méretekkel, és 430g tömeggel rendelkezik. Építettek bele ujjlenyomat-olvasót is, amit a már megszokott Home gombba helyeztek el.

Az S3 beépített 4db hangszórója az AKG technológiáját használja, amelynek neve garancia a jó hangminőségre. A gép elfordításakor pedig nemcsak a kép, hanem a hang is igazodik. Bravo!

Kamerái 13 és 5 megapixelesek, és az S3-on már Android 7.0 fut.

 

 

Egy új és nagy S Pen is lesz a dobozban, hogy még inkább kényelmes és egyszerű legyen az írás és a rajzolás ezen a nagyszerű modellen. Ez a tablet egyik nagy újítása. A készülékházba sajnos nem csúsztatható be, viszont a csatlakoztatható billentyűzetbe már igen.

Ez a billentyűzet újratervezett és továbbfejlesztett, amely extra 129$-ért lesz külön megvásárolható. Ez az S3 bal szélén csatlakozik, és kifejezetten vékony lesz, lévén, hogy nem rendelkezik akkumulátorral.

 

 

A flip körüli tok megóvja a tabletet, és megtámasztja, hogy a már emlegetett filmeket kényelmesen nézhessünk rajta. Ára 59$ lesz. Ha pedig esetleg elveszti az S Pen-t, annak pótlása is 59$ -ba fog fájni.

 

Képek: Samsung.com