Epson WorkForce WF-7210DTW A3+ Tintasugaras Multifunkciós színes nyomtató

Frissítve: 38 másodperce
Azonosító: #517832
Cikkszám: C11CG38402
Gyártó: Epson

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2019.01.25 (pénteken), 17:00 után
Házhozszállítjuk
2019.01.28 (hétfőn)
1 490 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2019.01.28 (hétfőn)
Vidéken: 2019.01.29 (kedden)
990 Ft
12 hónap garancia


57 540 Ft
(45 307 Ft + 27% Áfa)

Elérhető: 2 munkanap14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt

Kéttálcás A3-as nyomató

 A kiemelkedő minőségű, költséghatékony, A3-as tintasugaras nyomtató kettős lapadagoló tálcával, kétoldalas nyomtatási lehetőséggel és vezeték nélküli csatlakoztathatósággal rendelkezik.

Professzionális A3-as nyomtatás

Ez az A3-as nyomató a legnagyobb igényeket támasztó otthoni irodai vagy akár kisebb irodai felhasználás igényeit is kielégíti. Akár A3-as méretig képes a kétoldalas nyomtatásra, és kettő lapadagoló tálcával rendelkezik, ami ideálissá teszi két nyomathordozó közötti váltásra. Mindezek mellett a PrecisionCore nyomtatófeje kiemelkedő minőségű, lézernyomatszerű nyomatokat készít.

Minimalizálja kiadásait

Csökkentse drasztikusan költségeit: ezzel a nyomtatóval akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költségeket érhet el a versenytársak lézernyomtatóihoz képest. A tintái rendkívül gazdaságosak; egyesével cserélhetők, így csak az elhasznált színt kell cserélnie. Standard, XL és az akár 2200 oldal nyomtatását lehetővé tevő, XXL méretű tintapatronjaink a legjobb ár-érték arányt nyújtják.

Nyomtasson gyorsan, professzionális eredményekkel, túlzott költségek nélkül a kiemelkedő minőségű WF-7210DTW nyomtatóval. A munkafolyamatok gördülékenyebbé és hatékonyabbá válnak a nagy sebességű nyomtatásnak és a kettős lapadagoló tálcának köszönhetően. A nyomtató egészen biztosan lenyűgözi felhasználóját: a színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően visszafogott költségekkel működik, a rugalmas, vezeték nélküli megoldások tárháza pedig lehetővé teszi, hogy Ön onnan és úgy dolgozhasson, ahonnan és ahogyan csak szeretne.

Fokozza termelékenységét

Ez a hatékony, megbízható és gyors modell A3-as, kétoldalas nyomtatási lehetőséget nyújt, és akár 18 oldal/perc nyomtatási sebességet fekete-fehér, valamint 10 oldal/perc sebességet színes nyomtatás esetén. Közvetlen működtetése egyszerű az 5,6 cm-es, könnyen használható LCD-képernyőnek köszönhetően.

Rugalmas, vezeték nélküli megoldások

Nyomtasson az iroda tetszőleges sarkából a Wi-Fi-csatlakoztathatóság segítségével, vagy használja a Wi-Fi Direct szolgáltatást a kompatibilis vezeték nélküli eszközökről történő nyomtatáshoz Wi-Fi-hálózat nélkül. NFC használatával is nyomtathat, ha egyszerűen a nyomtatóhoz érinti kompatibilis Android-eszközét. Az Epson ingyenes mobil nyomtatási alkalmazásai és megoldásai tovább növelik a sokoldalúságot. Az e-mail-nyomtatás szolgáltatás segítségével nyomtatásra küldhet anyagokat a világ szinte bármely pontjáról.

Lényeges jellemzők

  • Kiemelkedő minőségű A3-as nyomtató: Kétoldalas, A3-as nyomtatás és kettős A3-as lapadagoló tálca
  • Gyors, üzleti minőségű nyomtatás: 18 oldal/perc sebesség fekete-fehérben és 10 oldal/perc színesben
  • Költséghatékony tinták: Akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti nyomtatási költség a lézeres vetélytársakhoz képest
  • Vezeték nélküli megoldások: Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC és Scan-to-Cloud
  • Az Epson ingyenes mobil nyomtatási alkalmazásai: A szinte tetszőleges helyről történő nyomtatás és szkennelés szabadsága

Írjon véleményt a(z) Epson WorkForce WF-7210DTW A3+ Tintasugaras Multifunkciós színes nyomtató termékről!