Epson XP-342 Expression Home Multifunkciós nyomtató

Frissítve: 9 perce
Azonosító: #446226
Cikkszám: ST-XP-342
Gyártó: Epson

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2019.06.17 hétfőn, 17:00 után
Házhozszállítjuk
2019.06.18 (kedden)
1 490 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2019.06.18 (kedden)
Vidéken: 2019.06.19 (szerdán)
990 Ft
12 hónap garancia


20 930 Ft
(16 480 Ft + 27% Áfa)

Elérhető14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt

Lényeges jellemzők

  • Kis méretű, multifunkciós készülék: Takarítson meg helyet, pénzt és időt
  • Wi-Fi és Wi-Fi Direct: Vezeték nélküli nyomtatás hálózattal vagy hálózat nélkül
  • Mobil nyomtatás: A nyomtatás és a szkennelés szabadsága szinte bárhol
  • 3,7 cm-es színes LCD kijelző: Másoláshoz, szkenneléshez és számítógép nélküli nyomtatáshoz memóriakártyáról
  • Claria Home tinta: A színenként cserélhető tintapatronokkal pénzt takaríthat meg – elegendő csak a kifogyott színt cserélni
A nyomtatás egyaránt lehet költséghatékony és kiemelkedő minőségű: erre az XP-342 a legjobb példa. Színenként cserélhető tintapatronokat használ, így csak az elhasznált színeket kell kicserélni, amivel sok pénzt takaríthat meg. A kis méretű, multifunkciós család tagjaként kompakt kiszerelésben tartalmaz számtalan funkciót, ráadásul még stílusos is. Igazán felszabadító élmény lesz ezzel a nyomtatóval dolgozni, hiszen az Epson Connect szolgáltatásnak köszönhetően számtalan mobil nyomtatási lehetőség közül választhat.


Hatékony és megfizethető

Ebben a legkülönfélébb célokra használható, lenyűgöző készülékben mindig megbízhat. Az Epson Claria Home Ink tintájának köszönhetően ez a kis méretű, multifunkciós készülék ideális éles, kristálytiszta szövegek és fényes, fotólabor minőségű fényképek nyomtatására. Ráadásul a színenként cserélhető tintapatronokkal nagyon gazdaságos is, hiszen csak az elhasznált színeket kell kicserélnie, így spórolhat a költségeken.

Mobil nyomtatás

Használjon akár okostelefont vagy táblagépet, a vezeték nélküli nyomtatást és szkennelést biztosító iPrint alkalmazás az eszközök széles választékára tölthető le. A lehetőségek itt nem érnek véget, az Epson Email Print segítségével a világon bárhonnan lehet nyomtatni. Ehhez csak el kell küldeni a nyomtatónak a dokumentumokat és a fényképeket e-mailben. A kreatív gondolkodású felhasználóknak szánt Creative Print alkalmazással közvetlenül a Facebookról nyomtathat fényképeket, egyedi üdvözlőkártyákat és levélpapírokat hozhat létre, illetve a fényképeket kifestőkönyvsablonná alakíthatja. A további sokoldalúság érdekében a Wi-Fi Direct szolgáltatás egyszerű nyomtatást tesz lehetővé kompatibilis vezeték nélküli eszközökről, anélkül, hogy csatlakozni kellene egy vezeték nélküli hálózathoz.

Nyomtatás PC nélkül

Egyszerűen helyezzen be egy memóriakártyát, és a 3,7 cm-es, színes LCD kijelző és az informatív menüpontok segítségével máris számítógép nélkül is nyomtathat fényképeket.

Helytakarékos

A stílusos és kompakt XP-342 nyomtató kis méretű és könnyű kialakításának köszönhetően nem foglal el sokat az értékes asztalterületből.

Írjon véleményt a(z) Epson XP-342 Expression Home Multifunkciós nyomtató termékről!