HP LaserJet Pro M110w Mono lézernyomtató

Frissítve: 3 órája
Azonosító: #597037
Cikkszám: 7MD66F
Gyártó: HP

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2022.05.25 szerdán
17:00 után
Házhozszállítjuk
2022.05.26 (csüt.-ön)
1 490 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2022.05.26 (csüt.-ön)
Vidéken: 2022.05.27 (pénteken)
990 Ft
12 hónap garancia


66 490 Ft
(52 354 Ft + 27% Áfa)

Elérhető14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt
Hatékony, kiváló minőségű lézernyomtató, amely megfelel a helynek és a költségvetésnek. A világ legkisebb lézernyomtatójának gyors nyomtatási teljesítményével, valamint az időtakarékos HP Smart alkalmazással számíthat a professzionális minőségű lézernyomtatásra és zökkenőmentes beállításra. Ez a nyomtató leginkább az otthonról dolgozó, korlátozott irodahelyiséggel rendelkező, praktikus üzletemberek számára ajánlott, akik kis méretű fekete-fehér nyomtatót keresnek. A nyomtató kizárólag új vagy újrahasznált HP-chippel ellátott patronokkal működik, és dinamikus biztonsági intézkedésekkel blokkolja a nem HP-chippel ellátott patronokat. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban működő patronokat. Az újrahasznált HP chip lehetővé teszi az újrahasznált, újragyártott és újratöltött patronok használatát. 

A világ legkisebb lézer nyomtatója

A világ legkisebb lézernyomtatója a maga kategóriájában, amelyet a hatékony teljesítményre terveztek. 21 lap/perc nyomtatási sebességgel maximalizálja az üzemidőt. Vezeték nélküli, önbeállító funkcióval rendelkezik, hogy mindig kapcsolatban maradhasson. Okos és elegáns kialakítású, így használata egyszerű és intuitív.

Termelékenység a telefonjáról

Kiváló minőségű szkennelés, és megosztás Dropboxba, Google Drive-ra vagy felhőbe - a HP Smart alkalmazással a telefonjáról. A HP Smart alkalmazással gyorsan elérheti és kinyomtathatja a dokumentumokat okostelefonján, a Dropboxból és a Google Drive-ról. A HP Smart alkalmazással fényképet készíthet másolatként, és okostelefonjáról elküldheti a nyomtatóra. A Shortcuts segítségével kiküszöbölheti az ismétlődő feladatok lépéseit. Egyetlen érintéssel szkennelhet a felhőbe, e-mailbe és máshova a HP Smart alkalmazással egy érintéssel szkennelhet.

Soha ne fogyjon ki a lézernyomtatókhoz való Instant Ink szolgáltatással

Kényelmes tonercsere és intelligens kézbesítés benne foglaltatik. 50%-os megtakarítás az Instant Ink szolgáltatással. Könnyen csatlakoztassa nyomtatóját számítógépéhez a beépített USB-port segítségével. Segítsen nekünk visszatenni a műanyagot a nyomtatókba az előre fizetett újrahasznosítási szolgáltatással.

Írjon véleményt a(z) HP LaserJet Pro M110w Mono lézernyomtató termékről!