x

LG F4J8VS2W Gőzmosógép Fehér

Frissítve: 23 órája
Azonosító: #454562
Cikkszám: F4J8VS2W
Gyártó: LG
Típus: Elöltöltős
Energiaosztály: A+++

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2019.08.19 hétfőn
17:00 után
Házhozszállítjuk
2019.08.21 (szerdán)
6 490 Ft
24 hónap LG gyártói garancia


184 730 Ft
(145 457 Ft + 27% Áfa)

Elérhető14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt
Típus Elöltöltős
Energiaosztály A+++
Automata programok száma 13
Mosási Kapacitás 9 kg
Dob térfogata 59 liter
Kijelző LED
Centrifuga fordulatszám 1400 ford./perc
Centrifuga-hatékonysági osztály A
Centrifugálási zajszint 74 dBA
Mosási zajszint 53 dBA
Éves vízfogyasztás 9000 liter
Éves energiafogyasztás 152 kWh
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 56 cm
Szín Fehér
Súly 70 kg

Győzze le az allergéneket a TrueSteam erejével Az Allergy Care (Allergiavédelem) funkció a víz és hő segítségével teremt erőteljesen fertőtlenítő hatású gőzt, amely úgy fertőtleníti a ruhát, hogy eközben gyengéden is bánik vele. Ez eltávolítja az allergén anyagok 99,9-át, például az allergiát vagy légzőszervi problémákat okozó apró porszemeket. Gőzfrissítés Mindössze 20 perc alatt enyhítheti a ráncokat és a szagokat.Steam Softener gőzöblítés A szövet minden egyes szálát újraélesztve lágyíthatja a ruhákat gőzzel, vegyi anyag nélkül. A TurboWash funkcióval gyorsan és tisztára moshat A TurboWash 59 percre rövidíti a hagyományos mosási programok idejét, csökkentve a víz- és energiafelhasználást. Az első öblítésnél 120 másodpercen keresztül közvetlenül a ruhára permetezi a vizet, így a kiváló hatékonyságú mosási és öblítési ciklusok az eddigieknél is jobb hatásfokkal működnek. A kifelejtett ruhákat a ciklus közepén is beteheti Ha mosáskor kimarad egy ruhadarab, egyszerűen nyomja meg az „Add Items (Ruhadarabok hozzáadása) gombot, majd tegyen be bármilyen ruhadarabot a kis zoknitól egészen a nagykabátig. Pamut, Vegyes, Könnyű kezelés, 14 perces gyorsmosás – bármelyiket is választotta, az ajtó a mosás közben azonnal, 3 másodpercen belül nyitható. OPTIMÁLIS RUHAMOSÁS a 6 Motion DD technológiával Válasszon ki egy programot; ezután a mosógép a 6 Motion Direct Drive technológiának köszönhetően többféle irányban mozgatja a dobot, megfelelően óvva és közben makulátlanul tisztára mosva a ruhákat.

KivitelElöltöltős
KijelzőVan
Késleltetett indítás/befejezés Van

Mosás

Vízfogyasztás41 liter/ciklus
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc

Méretek

Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység56 cmSzállítással kapcsolatos információk:

  • Budapesten belüli szállítás: megrendelés visszaigazolását követően 1-2 munkanap.
  • Belföldön belüli szállítás: megrendelés visszaigazolását követően 2-3 munkanap. 

Hogyan jut el az Ön otthonába? Mi a menete a szállításnak? 

Az Ön számára egyszerű és kényelmes ügymenetet biztosítunk.

Minden nagycsomagot két emberrel szállítunk és az átadás a címzett által megjelölt emeleten, helyen történik. Amennyiben akadálymentesített a lakás, a terméket az üzemelési helyén adjuk át. (pl. fürdőszobában, konyhában)

A futár telefonon felveszi a kapcsolatot a címzettel és megállapodnak egy 2-3 órás idő intervallumban amikor a futár érkezni tud a  küldeménnyel.

Javasoljuk még kifizetés előtt körültekintően megnézni és ellenőrizni külsőleg a küldemény sértetlenségét. Amennyiben külsérelmi nyomot talál, akkor azt a fuvarlevélen rögzítenie kell. Külsérelmi nyom hiányában kifizetésre kerül az utánvét összege a futárnak, aláírásra kerül a fuvarlevél. Amennyiben előre utalással egyenlítette ki a vételárat, akkor természetesen nincsen fizetendő összeg.

Ezután a terméknek a dobozából való kibontása és elhelyezése történik az ügyfél által megjelölt helyen, amennyiben az kivitelezhető technikailag. A terméket nem üzemkészre állítjuk be, csak elhelyezzük a rendeltetési helyén.

A feleslegessé vált csomagolóanyagot ingyenesen elszállítja a futár.

A régi terméket amennyiben az szállítható állapotban van, kérésre ingyenesen elszállítja a futár. Szállítható állapot alatt értjük, hogy le van kötve a víz és energia hálózatról, ki van szerelve a helyéről, üres, egyéb.

Vásárló, 41 napja
Termék előnyei

Csendes. A gőzmosás tényleg hatékonyabban mos, a gőzöblítéstől is nagyon hasznos. Nagyon szárazra centtrifugál. Jó nagy a kapacitása.

Termék hátrányai

A program hosszát a gép számítja ki, ezért az sokszor meglepetés.
A centrifugálás előtt (pl. öblítéskor, vagy a program végén) a gép igyekszik teljesen egyenletesen elrendezni a ruhákat, ami gyakran nem sikerül, és ilyenkor akár órákkal hosszabbítja meg a programot, vagy egyszerűen feladja és leáll. Kiszedjük a ruhákat, igyekszünk jobban elrendezni, ami nem valami egszerű egy függőlegesen álló dobban. Aztán újra próbálkozunk...
Persze lehet, hogy mostmár mindegyik gép ilyen macerás.

A szerelőnk szerint ezek a gépek megbízhatóak, és javíthatók. Kicsit túl érzékeny, ezért sokszor leáll centrifugálás helyett, és sokadik elrendezgetésre sem megy tovább. Ha menet közben programot váltunk (pl. azért mert nem hajlandó túllépni az öblítés előtti centrifugáláson), akkor a vizes ruhák tömege alapján irreálisan hosszú programidőt kalkulál, amit utólag sem korrigál, amikor érzékelhetné, hogy vizesen sem növekedett a tömeg.

Ezek is érdekelhetik