x

PerfectCare Compact Plus GC7933/30 Gőzállomás

Frissítve: 3 órája
Azonosító: #523248
Cikkszám: GC7933/30
Gyártó: Philips

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2019.08.22 (csüt.-ön)
Házhozszállítjuk
2019.08.23 (pénteken)
1 490 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2019.08.23 (pénteken)
Vidéken: 2019.08.26 (hétfőn)
990 Ft
24 hónap PHILIPS gyártói garancia


56 060 Ft
(44 142 Ft + 27% Áfa)

Elérhető: 2 munkanap14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt

Fejezze be a vasalást 30 perccel korábban
A Philips Azur gőzölős vasalóval összehasonlítva*

  • Max. 6,5 bar szivattyúnyomás
  • Akár 450 g-os gőzlövet
  • 1,5 literes kivehető víztartály
  • Hordzár

Garantáltan nem égeti ki a ruhát

Még ha egyidejűleg több feladatot is végez, vagy valami elterelné a figyelmét, sohasem fogja kiégetni a ruháit. OptimalTEMP technológiánknak köszönhetően szavatoljuk, hogy ez a gőzállomásos vasaló soha nem éget ki semmilyen vasalható anyagot. Akár a vasalótalppal lefelé is hagyhatja a ruhákon vagy a vasalódeszkán. Nem égeti ki és nem fényesíti ki a ruhákat. Ez garantált.

Erőteljes gőzölés a gyűrődések tökéletes eltávolításáért

A makacs gyűrődések könnyed kisimítása érdekében bízza a munka oroszlánrészét folyamatos gőzkibocsátásos technológiánkra. Nézze, ahogy a gyűrődések szeme láttára tűnnek el, amint extra gőzlöketet alkalmaz az érintett területen. Emellett tökéletes felfüggesztett függönyök gőzöléséhez és felakasztott ruhák felfrissítéséhez.

Kompakt és könnyű az egyszerű használat és tárolás érdekében

Kis méretének köszönhetően könnyű, és egyszerűen kezelhető vasalás közben. Még a vasalódeszkán is elfér. De ne gondolja, hogy a kis méretű kivitel azonos teljesítménnyel jár. Exkluzív ProVelocity technológiánknak köszönhetően olyan erőteljes gőzállomásokat fejlesztettünk ki, amelyek könnyűek, és kisebbek, mint valaha.

Nagyméretű, levehető víztartály az egyszerű újratöltéshez

Az 1,5 literes átlátszó tartály maximálisan 1,5 órányi folytonos használatot biztosít. Tisztán láthatja, mennyi víz maradt a tartályban, és a nagy betöltőnyíláson keresztül bármikor könnyedén feltöltheti a csap alatt.

A vízkőmentesítő tartály tartozék – extra költséggel járó patron nélkül

Könnyedén karbantarthatja gőzállomását a Smart Calc Clean, beépített vízkőmentesítő rendszerünk, segítségével. Emlékezteti a vízkőmentesítés esedékességére, és magába foglal egy tartályt a folyamat leegyszerűsítése és biztonságossá tétele érdekében. Mivel újrafelhasználható, pénzt takarít meg, és többé nem kell extra patronokat vásárolnia.

Nincs módosítandó hőmérséklet-beállítás

Spóroljon meg egy lépést heti vasalási teendőiben. Többé nem kell szétválogatnia az anyagokat vagy módosítania a beállításokat, és megvárni, amíg a hőmérséklet megváltozik. OptimalTEMP technológiánknak köszönhetően a hőmérséklet módosítása nélkül vasalhat bármit, a farmernadrágoktól kezdve a finom selyemszövetekig.

Karcmentes SteamGlide Plus vasalótalp a tökéletes siklás érdekében

Karcmentes SteamGlide Plus vasalótalpunk bármilyen típusú anyagon tökéletes siklási teljesítményt garantál. Szabadalmaztatott ötrétegű, továbbfejlesztett titánréteget tartalmazó bevonatunk bármilyen anyagon könnyedén siklik, ezzel a lehető leggyorsabb eredményt biztosítva.

Hordzár a biztonságos és egyszerű szállíthatóságért

A vasalót szilárdan az alapkészülékhez rögzítheti, hogy könnyen változtathassa a helyét a házban és csökkentse a forró vasalótalp véletlen megérintésének kockázatát.

Biztonságos és egyszerű automatikus kikapcsolás

Az automatikus kikapcsolás funkció automatikusan kikapcsolja a gőzállomás vasalófejet, ha azt néhány percig nem használja. Ez energiát takarít meg, és egyedülálló nyugalmat biztosít.

Írjon véleményt a(z) PerfectCare Compact Plus GC7933/30 Gőzállomás termékről!