x

Philips Series 2000i AC2729/50 kombinált levegőtisztító és párásító

Frissítve: 3 órája
Azonosító: #523247
Cikkszám: AC2729/50
Gyártó: Philips

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2019.08.22 (csüt.-ön)
Házhozszállítjuk
2019.08.23 (pénteken)
1 490 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2019.08.23 (pénteken)
Vidéken: 2019.08.26 (hétfőn)
990 Ft
24 hónap PHILIPS gyártói garancia


120 030 Ft
(94 512 Ft + 27% Áfa)

Elérhető: 2 munkanap14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt

Lélegezze be a különbséget

Eltávolítja a szennyeződés 99,97%-át, enyhíti a száraz levegő kellemetlenségét

  • Eltávol. a 3 nm-es részecskék 99,9%-át
  • Szoba mérete: 30 m²
  • Részecske CADR-érték: 250 m3/h
  • Párásítás mértéke: 500 ml/h

Eltávolítja a baktériumokat és vírusokat

Az optimalizált tisztító funkció hatékonyan észleli és csökkenti a baktériumokat és vírusokat, például a H1N1-et (influenzát) a tisztább levegő és az egészségesebb otthon érdekében.

Valós idejű digitális kijelző a beltéri PM2,5-szint jelzésére

A professzionális szintű, AeraSense technológiájú érzékelő pontosan észleli a levegő részecsketartalmának legkisebb változását, és azonnal reagál rá, így kínál a valós idejű PM2,5 visszajelzéssel együtt tökéletes nyugalmat.

Az IAI kijelző a beltéri allergének kockázati szintjét mutatja

Az AeraSense technológia észleli a beltéri levegőben megtalálható allergéneket, és egy 1-től 12-ig terjedő skálán megjeleníti a levegő allergénjeinek potenciális kockázati szintjét.

Nyomon követés, megfigyelés és ellenőrzés az okostelefonos alkalmazás segítségével

Az Air Matters alkalmazás segítségével bárhonnan, bármikor szabályozhatja a légtisztítót. Az alkalmazásban ellenőrizheti a levegő minőségét, és összehasonlíthatja otthona levegőminőségét a kültéri levegő minőségével – így Ön nyugodt lehet, bárhol is tartózkodik éppen. Az alkalmazással a ventilátorsebességet is módosíthatja, és a szűrők állapotát is ellenőrizheti.

3 automatikus üzemmód: normál, allergén és alvás üzemmód

A termék 3 automatikus tisztítási beállítással rendelkezik: normál üzemmód, rendkívül érzékeny allergén üzemmód és alvás üzemmód. Alvás üzemmódban a kijelző fényei halványabbak, a ventilátor pedig a legalacsonyabb fokozatra kapcsol. Válasszon az igényeinek megfelelő módot a teljesítmény optimalizálására.

Különösen csendes, így nem zavarja az éjszakai pihenést

Az egyedülálló aerodinamikus kivitel minimális zaj mellett maximális teljesítményt tesz lehetővé. Alvás módban szinte teljesen hangtalanul működik, hogy Ön alvás közben tisztább, egészségesebb levegőt lélegezhessen be.

Energia- és költséghatékony, kevesebb mint 1 kWh naponta

A termék energia- és költséghatékony, fogyasztása kevesebb mint 1 kWh naponta.

Kis mérete és görgői egyszerű mozgathatóságot biztosítanak

Helyigénye másfél darab A4-es papírlapnál is kisebb; könnyen helyet talál neki kis terekben is. Négy görgővel van felszerelve, így a mozgatása még egyszerűbb.

Eltávolítja az egészen apró, 0,003 mikron méretű részecskék 99,97%-át

A legkorszerűbb VitaShield IPS tisztító technológia bizonyítottan 99,97%-kal csökkenti az egészen apró, mindössze 0,003 mikron méretű (a PM2,5-nél 800-szor kisebb) részecskék számát – ilyenek a vírusok, a baktériumok, a pollen, a por és a kisállatszőr. Kimagasló részecskemegkötő és tiszta levegőt biztosító teljesítménye (CADR) 250 m3/h-ás. Egy 30 m2-es szobában kevesebb mint 17,3 perc alatt képes megtisztítani a levegőt.

Higiénikus párásítás akár 500 ml/h teljesítménnyel

A NanoCloud technológia természetes és higiénikus párologtató folyamatot használ az akár 500 ml/h-es teljesítmény érdekében. Amint a víz elpárolgott, a vízpára láthatatlanná válik, a kisebb molekulák pedig kevésbé hajlamosak baktériumokat a levegőbe juttatni. Laboratóriumi tesztjeink megerősítik, hogy a NanoCloud technológia 99%-kal kevesebb baktériumot szór szét, mint a vezető ultrahangos párásítók. Emellett a nedves foltok és a fehér por kialakulását is megelőzi.

Válassza a 2 az 1-ben vagy a Csak légtisztító módot

Egy gombnyomással válthat a 2 az 1-ben vagy a Csak légtisztító mód között. Száraz időszakokban válassza a 2 az 1-ben módot a tisztább, de nem száraz levegőért. A Csak légtisztító mód kikapcsolja a párásító funkciót, ha nincs arra szükség.

Valós idejű digitális kijelző a beltéri páratartalomszint jelzésére

A digitális kijelző az intelligens páratartalom-érzékelő segítségével valós idejű adatokkal szolgál a szoba relatív páratartalmáról, valamint előbbi segítségével a készülék automatikusan kezeli a páratartalom szintjét.

4 előre beállított páratartalomszint

Tartson fenn állandó páratartalmat az automatikus páratartalom-beállítások segítségével. Válassza ki a cél páratartalmat: 40%, 50% vagy 60%, és a párásító automatikusan be- és kikapcsol majd a kívánt páratartalom elérése érdekében.

Írjon véleményt a(z) Philips Series 2000i AC2729/50 kombinált levegőtisztító és párásító termékről!