Synology DS416play NAS Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!

Frissítve: 3 perce
Azonosító: #402025
Cikkszám: DS416PLAY
Gyártó: Synology
Bővítőhelyek száma: 4 bővítőhely
CPU: 2.48 GHz CPU

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2017.10.24 kedden, 17:00 után
Házhozszállítjuk
2017.10.25 (szerdán)
1 200 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2017.10.25 (szerdán)
Vidéken: 2017.10.26 (csüt.-ön)
990 Ft
24 hónap SYNOLOGY gyártói garancia


143 620 Ft
(113 087 Ft + 27% Áfa)

Elérhető14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt
Bővítőhelyek száma 4 bővítőhely
CPU 2.48 GHz
Memória 1GB DDR3
Maximális kapacitás 40 TB
Szín Fekete
Csatlakozók
  • 3x USB 3.0
  • 2x 10/100/1000 Mbps LAN
Drive interfész SATA
Drive formátum
  • 3.5"
  • 2.5"
Kialakítás Asztali

Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!

A felhasználói élmény új szintje az otthonokban és a kreatív iparág szakemberei számára

A négy rekesszel rendelkező felhasználó központú NAS kiszolgáló nagy teljesítménnyel szolgál az 1,6 GHz-es kétmagos processzornak köszönhetően, amely rövid ideig akár 2,48 GHz-es frekvencián is képes üzemelni, így ideális tároló- és alkalmazáskiszolgáló lehet otthoni felhasználók és a kreatív iparág szakemberei számára teljes tartalomtárak egyetlen helyen való tárolásához.

4K videoátkódolás videofelvételek bármilyen eszközön való megjelenítéshez

A DS416play egycsatornás 4K Ultra HD vagy háromcsatornás 1080p Full HD videoátkódolásra képes menet közben, amelynek a révén a felhasználók könnyedén alakíthatnak át médiafájlokat a különböző eszközön való lejátszáshoz megfelelő formátumba. A DS416play a fájlformátumok szélesebb skáláját támogatja, így a felhasználók kedvenc filmjeiket könnyebben megjeleníthetik a NAS kiszolgálóról az Apple TV készülékek, DLNA eszközök, mobilkészülékek és számítógépek képernyőjén.

Fokozott hatékonyság szédületes teljesítménnyel

A kétmagos processzorral és AES-NI titkosítómotorral szerelt DS416play nagy teljesítménnyel szolgál: olvasási sebessége meghaladja a 225 MB/s értéket, míg írási sebessége a 186 MB/s értéket, titkosított adatok írásakor pedig ezek az értékek túlmutatnak a 224 MB/s sebességen olvasásnál és 142 MB/s sebességen írásnál. A kettős Gigabit LAN támogatja a feladatátadást a folyamatos működés érdekében hardvercsere vagy egyéb váratlan helyzetek során.

Gondoskodjon az értékes pillanatok megőrzéséről hatalmas tárolókapacitással

Az akár 32 TB tárhelykapacitást támogató DS416play tökéletes mentési helyként szolgálhat nagyfelbontású fényképek és videofelvételek óriási gyűjteményének a biztonsági mentésére: az összes pótolhatatlan emlékét teljes biztonságban megőrizheti egyetlen helyen.

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját

Csúcskategóriás fájlközpont

A File Station gyors és biztonságos megoldást kínál a DS416play eszközön tárolt fájlok megosztásához és kezeléséhez. Mac vagy PC számítógépéről egyszerű húzással és elengedéssel töltse fel adatait. A továbbfejlesztett szűrőkkel könnyen megtalálhat bármely dokumentumot, fotót és videót. A beépített FTP és e-mail kliensek révén a DS416play eszközön tárolt fájlokat fejlett webes alkalmazásban rendszerezheti vagy oszthatja meg. A fájlokat vagy mappákat akár egyetlen hivatkozás küldésével is megoszthatja másokkal. Mobilkészülékekről a fájlokat a mobileszközökre kifejlesztett DS file társalkalmazás révén érheti el. A HTTPS és SSL/TLS titkosítás, valamint a hivatkozás-lejárati dátumok tovább növelik a fájlok internetes megosztásának biztonságát.

Vigye magával mindenhova a fájljait a felhőszolgáltatással

A DS416play átfogó felhőszolgáltatást biztosít. A Cloud Station lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását a DiskStation kiszolgálók és különböző eszközök között, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android rendszerű, illetve Windows mobileszközöket, míg a kétutas szinkronizáció lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását különböző DiskStation kiszolgálók között. A Cloud Sync segítségével DiskStation készülékét az Amazon Cloud Drive, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Box, Baidu Cloud és számos további felhőszolgáltatásokkal is szinkronizálhatja, így kialakíthatja a nagyobb tárolási rugalmasságot és biztosabban megelőzött adatvesztést kínáló hibrid felhőszolgáltatást.

Tartalom folyamatos közvetítése TV-re

A DS416play kiemelkedően kompatibilis más eszközökkel, lehetővé téve a digitális tartalmak kezelését és használatát a már meglévő eszközökkel, például számítógépekkel, televíziókkal, DLNA-eszközökkel és magnókkal. A Synology naprakész támogatást kínál a televíziós folyamatos közvetítéshez, beleértve a Samsung TV-t, a Roku lejátszókat, az Apple TV-t és a Google Chromecastot, lehetővé téve a DS416play eszközön tárolt digitális tartalmak folyamatos és problémamentes közvetítését a széles képernyőjű televízióra.

Élvezze a multimédiás könyvtár szolgáltatásait

A DS416play központi platformot biztosít a fényképek, zenék és videók rendszerezésére, biztonsági mentésére és megosztására. Az áramvonalas, letisztult interfésszel rendelkező Synology csomagok (a Photo Station, az Audio Station és a Video Station) lehetővé teszik a problémamentesen működő szórakoztató központ egyszerű kiépítését. Mivel a DS416play minden adatot ment, gond nélkül élvezheti a testre szabható tartalomelrendezések nyújtotta előnyöket anélkül, hogy külön havidíjat kellene fizetnie a tárhelyért. Mi több, digitális gyűjteményeinek megosztásához elég egy egyszerű hivatkozás.

Maradjon mobilis az alkalmazásaink használatával

A Synology által kifejlesztett sokoldalú mobilalkalmazások (MailPlus, DS note, DS audio, DS video, DS photo, DS cloud, DS file, DS download és DS cam) lehetővé teszik, hogy okostelefonokon és tableteken kezelje a DS416play eszközön tárolt tartalmakat. A QuickConnect használatával tovább egyszerűsítheti a hálózatkezelési folyamatot, mivel nincs szükség bonyolult routerbeállítások megadására vagy porttovábbításra. A Synology mobilalkalmazásaival bárhová magával viheti a multimédiás gyűjteményét és a munkájához tartozó fájlokat.

Csatlakoztassa adatait gyorsan és könnyen

A Synology célkitűzése a lehető legkényelmesebb megoldást biztosítani Önnek a DS416play eszközön elérhető szolgáltatások használatára. A Synology QuickConnect szolgáltatással nincs szükség nehézkes DDNS beállítások megadására. A QuickConnect megszabadítja Önt a bonyolult routerbeállításoktól és porttovábbításoktól, lehetővé téve a szórakozással és munkával kapcsolatos fájlok azonnali és költségmentes megnyitását bármely számítógépen, laptopon és mobileszközön.

Környezetbarát NAS kiszolgáló

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS416play fogyasztása mindössze 12.5W HDD-hibernálás alatt és 29W hozzáférési üzemmódban. A Wake on LAN/WAN (LAN/WAN ébresztés) támogatás és a tápfeszültség ütemezett be-/kikapcsolása tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működtetés költségeit. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

Írjon véleményt a(z) Synology DS416play NAS Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza! termékről!


Ezek is érdekelhetik