Szállítás

Személyes átvétel, házhoz szállítás, Pick Pack Pont.

Web áruházunkban megrendelt termékek visszaigazolást követően átvehetőek:

  • személyesen ügyfélszolgálatunkon (1165 Budapest, Veres Péter út 149), nyitvatartási időben (Hétfő - Péntek 10:00-15:00-ig),
  • házhoz szállítással országosan, DPD Hungária futárszolgálattal, biztosított csomag formájában,
  • az ország 240 településén több mint 700 átvevőhelyen, Pick Pack Pont csomag formájában.
  • nagy gépek (hűtő, mosógép, szárítógép, tűzhely, bojler, egyéb nagyméretű termékek) szállítási határideje az adott termék adatlapján a Leírásban külön részletezve.

Termékek legkorábbi átvételének időpontjai valós időben kerülnek feltüntetésre oldalunkon a termék adatlapokon.

Elérhető 2 munkanap státuszú termékek esetében munkanapokon 9:00 óráig leadott megrendelés esetében:

  • személyes átvétellel ügyfél szolgálatunkon, SMS visszaigazolást követően nyitvatartási időben bármikor,  
  • házhoz szállítással 2-3 munkanap,
  • Budapest és vonzáskörzete Pick Pack Pont 2-3 munkanap,
  • más Pick Pack Pontokon 3-4 munkanap.

Elérhető 2 munkanap státuszú termékek esetében a fenti határidők + 1 munkanappal meghosszabbodnak.

Személyes átvétel: ügyfélszolgálatunk a Sashalom irodaházban, kertvárosi környezetben található, ahol ingyenes, őrzött parkoló áll rendelkezésre.

Házhoz szállítás esetén a futárszolgálat a kézbesítés napján várhatóan reggel 8 óra körül e-mailben értesíti a kézbesítés tervezett időpontjáról, 1 órás intervallumban meghatározva a kézbesítést.

 Amennyiben nem felelne meg a felajánlott időpont, e-mailben kérhet következő munkanapra másik időpontot a futárszolgálattól. 

Az e-mailben található csomag címkeszám segítségével a www.dpd.hu oldalon nyomon követheti a csomag útvonalát illetve felveheti a futárral a kapcsolatot.

A kiszállítás az egyeztetett munkanapon 8.00 - 17.00 óra között történik. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, amin a csomag átvételére jogosult személy a fent jelzett időpontban mindig elérhető. Utánvétes csomag esetén a számla összegét a futárral kell készpénzben rendezni, a csomag átvételével egy időben.

Kérjük, hogy a csomag átvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Amennyiben esetlegesen sérülés mutatkozik a csomagoláson még a futár jelenlétében ellenőrizze a csomag tartalmát.

A Pick Pack Pont szolgáltatás költség- és idő hatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlóink számára. Az átvevőpontok frekventál helyeken, könnyen elérhetőek, ahol ügyfeleink kényelmesen és gyorsan vehetik át rendeléseiket. Az ország 240 településén több mint 700 átvevőhely közül oldalunkon kiválaszthatja az Önhöz legkezelőbb esőt, ahol rugalmas nyitva tartási időben, a hét minden napján átveheti csomagját.  A legtöbb helyen bankkártyával és készpénzzel egyaránt fizethet.

E-mailben és SMS-ben értesítést küld a rendszer, ha már átvehető a csomag. Az értesítést követően maximum 7 nap áll rendelkezésre a csomag átvételéhez.