x

Xiaomi Turok Steinhardt UV400 polarizált napszemüveg

Frissítve: 7 perce
Azonosító: #507951
Cikkszám: XMTSUVPZSGSM005
Gyártó: Xiaomi

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2019.12.17 (kedden)
Házhozszállítjuk
2019.12.18 (szerdán)
1 490 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2019.12.18 (szerdán)
Vidéken: 2019.12.19 (csüt.-ön)
990 Ft
8 000 Ft
(6 299 Ft + 27% Áfa)

Elérhető: 2 munkanap14 nap pénz-visszafizetési garancia
A rendelések 96%-a teljesül 2 munkanap alatt
Árukereső megbízható bolt


ÖNJAVÍTÓ BEVONATÚ LENCSÉK

A Xiaomi TS Polarized Sunglasses pilóta napszemüveg lencséit 6 réteg bevonat borítja, amely eltávolíthatja az apró karcokat. A Turok Steinhardt napszemüvegek fő jellemzője, hogy a bevonatban használt anyag a saját szerkezetét és felületét helyre tudja állítani. A fényvédő lencséken keletkező, maximum 20 mikron mély karcokat tudja kijavítani a bevonat.

6 RÉTEGŰ, POLARIZÁLT LENCSÉK
A javítási sebesség 23-25 C°-on kb. 2 másodperc, 0 C°-on kb. 30 másodperc. Ha a kapcsolás mélysége meghaladja az önjavító réteg vastagságát (≤ 20 mikron), az önjavító funkció meghibásodik. * Az adatok optikai laboratóriumi méréseken alapszanak és a valóságban a körülmények hatására eltérhet.

Az önjavító, polarizált lencsék a tiszta vizuális élmény mellett hatékonyan csökkentik a tükröződést, kiküszöbölve ezzel a visszavert és szórt fény káros és zavaró hatását a szemre. Az önjavító, kompozit polarizált lencsék 6 rétegű bevonattal rendelkeznek, amelyből az önjavító réteg a lencsék külső és belső oldalán is megtalálható, és így rendelkeznek azzal a képességgel, hogy kijavítsák a kisebb, 20 mikronnál nem mélyebb kapcokat.

Az ultraibolya-abszorbeáló réteg képes elnyelni az UV sugárzás 99%-át. A középső polarizáló réteg a lencse magja, amely a polarizát fény 99%-át és a vakító fényt elnyeli.

Z–ALAKÚ SZÁR CSATLAKOZÁS

A különböző arcszélességekhez igazítható szár a kerethez való csatlakozásánál egy „Z” hajtást kapott, így a szemüveg adaptívan viselő arcához igazítható, a beállítás pedig még kényelmesebbé teszi a viseletet.

HIBÁTLAN SÚLYPONT

A keret súlypontja hátrafelé tolódik, hogy kényelmesebb legyen. A szemüvegek összsúlyán túlmenően a nagyon gondos tervezés a napszemüvegek nagyon fontos paramétere. Minél közelebb van a súlypont a szemüveg hátuljához, annál könnyebb viselni őket, annál kevesebb kellemetlenségeket okoz a mindennapi használat. Ezért a szárak, az orrtámaszok és a lencsék tömegének eloszlása 8 mm-el hátrébb van a szemüveg súlypontjától, így gyakorlatilag nem gyakorol nyomást az orrnyeregre és a fülekre.

0.25 NEWTON SZORÍTÓERŐ

A Xiaomi TS polarizált pilóta napszemüveg nagyon kényelmes viselet, könnyen hordható, nincs nyomás alatt a fej. A szemüveg teljes szorító ereje 0.25 newton, egy átlagos napszemüvegé ennek a többszöröse. A hatékony nyomóerő-csökkentés miatt a szemüveg viselete hosszú távon sem okoz diszkomfort érzetet, vagy fájdalmat.

ROZSDAMENTES ACÉL KERET

A TS pilóta napszemüveg keretének gyártásához nagyszilárdságú 304N rozsdamentes acélt használnak. Ennek az anyagnak köszönhetően a szemüveg szilárd, de ugyanakkor könnyű, 6,7 g súlyú keretet kapott.

FINOMAN ÍVELT LENCSÉK

Egy sík lencsével szemben az íveltek csökkentik a szemre gyakorolt optikai hatást, pl. szédülés. A finom dőlésszögtől a fókuszpont sokkal koncentráltabb lesz, így elkerülhető a szemfáradás, a homályos látás és a kellemetlen érzés a viselés folyamán.

KÉNYELMES TPR ORRPÁRNÁK

A Xiaomi TS Polarized Sunglasses kellemes tapintású TPR orrpárnákat és gumi orrtámaszt kapott. A TPR gumi jobb ellenálló képességgel és kopásállósággal rendelkezik, mint a hagyományos gumi, és puhább a lengéscsillapítása. Az emberi bőrrel való közvetlen érintkezés miatt különösen fontos az alapanyag megfelelő kiválasztása az orrpárnák és az orrnyereg számára. A Mi TS napszemüvegek az általános PVC anyagot szilikonnal helyettesítik. A szilikon nem irritálja a bőrt, nagyon puha és kényelmes.

* A fenti szöveg összes adata optikai laboratóriumi tesztekből és kísérletekből származik.Csomag tartalma

Mi Turok Steinhardt napszemüveg
Tok
Törlőkendő
Használati útmutató

Írjon véleményt a(z) Xiaomi Turok Steinhardt UV400 polarizált napszemüveg termékről!