Ugrás a fő tartalomra

Termékinformációk "Need for Speed Heat (Xbox One) játékszoftver"

Tulajdonságok:

Megjelenés: 2019.11.08.

Verseny az utcákon

Szegülj szembe a város önbíráskodó rendőreivel és küzdd fel magad az utcai versenyzők elitjébe a Need for Speed sorozat legújabb részében.

Küzdj meg a várossal éjjel, repessz az illegális utcai versenyeken, hogy öregbíthesd hírnevedet.

Dolgozz keményen nappal és tedd kockára az egészet éjjel a feszültséggel teli Need for Speed Heat versenyjátékban, melyben önbíráskodó rendőrök ellen küzdve érdemelheted ki helyedet az illegális utcai versenyzés világában.

Nappal versengj pénzért a Speedhunters Showdown futamokon, hogy testre szabhasd és fejleszthesd nagy teljesítményű autókból álló garázsodat. Aztán, ha a verda már tökéletes, hajts ki az éjszakába, és keress új versenytársakat a hírnevedet építő titkos éjszakai futamokon.

Esténként azonban önbíráskodó rendőrök járják az utcákat, hogy elpusztítsák a titkos versenyzés világát. Szállj szembe velük, és tégy kockára mindent nagy jutalmakért, vagy indulj vissza a bázisodra, és szedd össze magad. Az utcai versenyzésben az utak, a kockázat és az autók jelentenek mindent, csapatod egyre nő, garázsod pedig tele van csúcsverdákkal: a város a játszóteretek.

Kovácsolj saját stílust

Tuningold autód teljesítményét és kezelhetőségét stílusod szerint, majd alkoss csapatot online barátokból és irány az utca, zúzzatok Palm City asztfaltján.

Vállald a kockázatot

Dolgozz keményen a helyi versenyvilágban, ahol sokféle eseményen gyarapíthatod bankszámládat, majd kockáztasd a törvény haragját, amikor kipróbálod a tuningverdákat az illegális futamokon.

Vállald be

Küzdj meg az önbíráskodó rendőrosztag fejével, Mercer hadnaggyal, aki a versenyzők ellen korrupt akciót vezet, és pénzért teszi tönkre az autóikat. Rántsd le a leplet aljas üzelmeiről.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.