Ugrás a fő tartalomra

Termékinformációk "ProfiCook SV 1126 Sous Vide főző"

Tulajdonságok:

A sous vide-álás (ejtsd: szuvidálás) olyan főzési eljárás, mely során légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva készítjük el. Előnye, hogy így készítve az étel megtartja a vitaminokat, a hasznos tápanyagokat, aromáit, zamatos marad, miközben megpuhul.

  • Rozsdamentes acél ház, ergonómikus puha fogantyúval
  • Ellenőrizze az élelmiszerek főzését elektronikus hőmérséklet-szabályozással (maximális eltérés +/- 0,5 ° C)
  • Vitaminok, alapvető anyagok és az aromák megmaradnak
  • Tartalmazza: joghurt készítő, tartós-meleg és leolvasztási funkció
  • Vízkeringés: 7 - 8 l / perc
  • LED multifunkciós kijelző: a kiválasztott hőmérséklet, tényleges hőmérséklet, időzítő
  • Érintőpanel
  • Hőmérséklet beállítás: 0 °C és 90 °C között (0,5 ° C-os lépésekben)
  • Automatikus kikapcsolás alacsony vízszint mellett
  • Minden 15 cm magas hőálló edényhez
  • Beépített rögzítő bilincs
MPL Posta Pont990 Ft
MPL Csomagautomata990 Ft
Házhozszállítás - Sameday1590 Ft
Házhozszállítás - MPL1990 Ft
Házhozszállítás - DPD Express2590 Ft

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.