Ugrás a fő tartalomra

Termékinformációk "Quadralite A1 rendszervaku (FT_004724)"

Tulajdonságok:

A stúdiófotó világának kapuja. Kicsi, kompakt és megfizethető tartozék, amely valóban kiterjeszti a smartphone1 képességeit, és sok új ötletet és lehetőséget kínál a jobb fotók készítésére.

Az A1 1W-os LED-es lámpával rendelkezik, és kis és hordozható fényforrásként használható az okostelefon számára, azonban ez nem az egyedülálló eszköz legfontosabb jellemzője. Először is, az A1 egy önálló 8W-os vakuegység, amely vezeték nélkül szinkronizálható az okostelefon-kamerával, és ez hatalmas lépés. A szabályozható fényforrás segítségével több kreativitást és egyediséget érhet el. Ráadásul az A1 kiemelkedik a fejlett és összetett Quadralite és Godox vezeték nélküli vaku rendszerek teljes integrációjával.

Csak egy feltétele van: telepítenie kell a Quadralite Photo App-ot az okostelefonjára. Ez a tandem átalakítja telefonját professzionális stúdió kamerává. Végül könnyedén használhat további fényforrásokat a stúdióban, a helyszínen vagy bárhol, ahol szeretné.

  • Független vezeték nélküli vakuegység, amely bárhol és bármikor jobbá teszi a fotókat.
  • LED folytonos fényforrás
  • A Quadralite lámpák (beleértve a vakukat és a LED-eket) vezeték nélküli triggerje lehetőséget nyújt a kreativitás növeléséhez.
  • A Quadralite fények egyszerűen használható és kényelmes vezeték nélküli vezérlője a speciálisan kifejlesztett alkalmazásnak köszönhetően, amely az okostelefont egy stúdiókommunikációs központtá teszi.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.