Ugrás a fő tartalomra

Termékinformációk "Deerma DX600 álló porszivó fekete"

Tulajdonságok:

Deerma DX600 álló porszívó.
Hamarosan otthonának minden sarka csillogóan tiszta lesz. A Deerma DX600 álló porszívó 600 Watton működik, és továbbfejlesztett ciklonos technológiát kínál a por és a hulladék egy pillanat alatt történő eltávolítására. A mellékelt cserélhető kefék szintén megkönnyítik a tisztítást. A 4 fokozatú szűrés hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és az allergéneket. Könnyű és praktikus, a hosszú, 4,5 méteres vezetéknek köszönhetően a Deerma DX600 alkalmas álló és kézi porszívózásra egyaránt.

Megbízható porszívózás.
A por, pollen, poratka, haj és egyéb törmelék nemcsak otthonunkat szennyezi, hanem gyakran allergiát is kivált. A DX600 segíthet ezeknek a problémáknak a megoldásában! A továbbfejlesztett ciklonos technológiának köszönhetően a szívóerő 15 000 Pa-ra nő. Ezenkívül a 12 999 0,25 mm átmérőjű furatokkal ellátott acélháló megakadályozza, hogy a por eltömítse a szűrőt a megbízható teljesítmény érdekében.

4 fokozatú szűrés.
A DX600-zal nem csak alaposan felporszívózza a padlót, hanem tiszta, biztonságos környezetet is teremt otthonában. A készülék 4 fokozatú HEPA szűrőrendszerrel van felszerelve, amely hatékonyan felfogja a porszemcséket, és megakadályozza, hogy azok visszakerüljenek a levegőbe. Az alkalmazott megoldásokat különösen az allergiások és a kisgyermekes szülők fogják értékelni.

Nagyméretű portartály.
A Deerma DX600 porszívó nagy, 0,8 literes portartállyal van felszerelve. Kiürítéséhez egyszerűen válassza le a készülékről a gomb megnyomásával. Ezután egyszerűen dobja a hulladékot a szemetesbe – még a kezeit sem fogja bepiszkítani! Gond nélkül kimoshatja a tartályt folyó víz alatt is, majd száradás után újra felhasználhatja – így meghosszabbítja élettartamát és elkerüli a baktériumok elszaporodását.

  • Névleges teljesítmény: 600W
  • Portartály űrtartalma: 0,8l
  • Szívóteljesítmény: 15000Pa
  • Zajszint: 82dB
  • Anyaga: ABS / PC
  • Méretek 252x238x1149mm
  • Tömeg: 2kg

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.